Producenci

Informacja

Kontakt

Zamówienia przyjmujemy także
telefonicznie, od poniedziałku do piątku
od 9 - 16 pod numerem telefonu:
 
+48 609 151 302
 
oraz pod adresem
 
biuro@e-maka.pl

SOS PAD THAI Tajski 200ml Asia Kitchen Zobacz większe

SOS PAD THAI Tajski 200ml Asia Kitchen

Nowy produkt

Asia Kitchen

Tajski sos Pad Thai 200ml

Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajski sos Pad Thai Asia Kitchen znajdzie zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji, daj się przenieść na ulice Tajlandii.

Więcej szczegółów

7.40 zł brutto


Więcej informacji

Tajski sos Pad Thai 200ml

Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajski sos Pad Thai Asia Kitchen znajdzie zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji, daj się przenieść na ulice Tajlandii.

Sos Pad Thai uważany jest za narodowe danie Tajlandii. Ten pyszny sos do smażenia jest tradycyjnie używany z makaronem ryżowym oraz dowolną kombinacją kiełków fasoli, kurczaka, krewetek, tofu i orzeszków ziemnych.

Zawartość netto: 200ml

Kraj pochodzenia: Tajlandia

Skład:
cukier, woda, tamarynd 12,5%, cukier palmowy 8%, sos rybny 3%, sól, regulator kwasowości: kwas octowy, barwnik: ekstrakt z papryki (E160c).
Wartość odżywcza w 100ml produktu:
Wartość energetyczna: 1024kJ/241kcal
Tłuszcz: <0,5g
w tym kwasy tłuszczone nasycone: 0g
Węglowodany: 59g
w tym cukry: 46g
Białko: 0,8g
Sól: 7,5g

Opinie

Napisz opinię

SOS PAD THAI Tajski 200ml Asia Kitchen

SOS PAD THAI Tajski 200ml Asia Kitchen

Tajski sos Pad Thai 200ml

Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajski sos Pad Thai Asia Kitchen znajdzie zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji, daj się przenieść na ulice Tajlandii.

21 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: