-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kategorie
- Ziarna - Swojska Piwniczka
- Przyprawy - Swojska Piwniczka
- Kasze, Ryż - Swojska Piwniczka
- Bakalie - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki - Swojska Piwniczka
- Suplementy Diety - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywności - Swojska Piwniczka
- Oleje - Swojska Piwniczka
- Mąki - Swojska Piwniczka
- Płatki, Mussli - Swojska Piwniczka
- Inne - Swojska Piwniczka
- Strączkowe - Swojska Piwniczka
- Zioła, Susze ziołowe, Herbaty - Swojska Piwniczka
- Kosmetyki - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywnośći - Swojska Piwniczka
- Masło Orzechowe - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki
- O Nas
- Nowości
- Bestsellery
- Blog
- Kontakt
- Oferta Hurtowa
- DROPSHIPPING
-
-
-
Kategorie
- Ziarna - Swojska Piwniczka
- Przyprawy - Swojska Piwniczka
- Kasze, Ryż - Swojska Piwniczka
- Bakalie - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki - Swojska Piwniczka
- Suplementy Diety - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywności - Swojska Piwniczka
- Oleje - Swojska Piwniczka
- Mąki - Swojska Piwniczka
- Płatki, Mussli - Swojska Piwniczka
- Inne - Swojska Piwniczka
- Strączkowe - Swojska Piwniczka
- Zioła, Susze ziołowe, Herbaty - Swojska Piwniczka
- Kosmetyki - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywnośći - Swojska Piwniczka
- Masło Orzechowe - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki
- O Nas
- Nowości
- Bestsellery
- Blog
- Kontakt
- Oferta Hurtowa
- DROPSHIPPING
-
- Kategorie
-
Ziarno pszenica samopsza BIO PROBIO 500g
Wpisz swój e-mail |
Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||
Wysyłka w ciągu | 3 dni | ||||||
Cena przesyłki |
15
|
||||||
Dostępność | Brak towaru 0 szt. | ||||||
Waga | 0.5 kg |
Kod kreskowy | 8595582419521 |
EAN | 8595582419521 |
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
To najstarszy udomowiony gatunek pszenicy, uprawiany przez ludzi w późnej epoce kamiennej. Zachował kompozycję przyjazną człowiekowi. Nasz organizm przyzwyczaił się do trawienia tych starożytnych, nierafinowanych upraw przez wiele tysięcy lat i potrafi doskonale je wykorzystać. Różni się od nowoczesnej pszenicy hodowlanej tym, że ma mniejszą ilość i strukturę glutenu oraz jest bardziej odżywcza.
W porównaniu z pszenicą ziarno jest bardziej miękkie i ma smak słodko-orzechowy.
Możesz cieszyć się gotowanym ziarnem w sałatce, w luksusowej włoskiej zupie minestrone lub jako część risotto. Do past i puddingów można dodawać gotowane ziarno, całe lub mielone.
Możesz również przetworzyć pojedyncze ziarno przez zmielenie - na mąkę lub kaszę manną.
Następnie użyj mąki z naszej pszenicy w proporcji 1: 2 razem z innymi mąkami - aby zwiększyć wartość odżywczą wypieków - i zagwarantować dobry wynik.