• Kategorie
  • Kombucha kombucza czarna herbata BIO BIOLINIE 500 ml

Brak towaru
26.80
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Brak towaru
Waga 0.5 kg
Zostaw telefon

Czarna herbata Kombucha do orzeźwienia.

Zielona herbata Kombucha powstaje w wyniku lekkiej fermentacji zielonej herbaty z kulturami drożdży i bakteriami kwasu mlekowego, słodzonym cukrem trzcinowym. Najlepiej smakuje, gdy jest odpowiednio schłodzona i polana z plasterkami świeżej cytryny.

Najważniejsze korzyści z picia Kombuchy:

1. Pomoc w zapobieganiu chorobom
Według przeglądu opublikowanego przez Uniwersytet Łotewski, picie herbaty kombucha może być korzystne dla wielu infekcji i chorób „dzięki czterem głównym właściwościom: detoksykacji, przeciwutlenianiu, energetyzowaniu i promowaniu obniżonej odporności".

2. Wspiera zdrowie jelit
Naturalnie, moc antyoksydacyjna tej starożytnej herbaty przeciwdziała wolnym rodnikom, które powodują chaos w układzie pokarmowym.

3. Może poprawiać funkcje psychiczne
Oprócz poprawy trawienia, kombucha może również chronić twój umysł.

4. Promuje zdrowie płuc
Korzyścią płynącą z kombuchy jest jej zastosowanie jako potencjalnej metody leczenia krzemicy, choroby płuc spowodowanej wielokrotnym narażeniem na cząsteczki krzemionki.

Czarna herbata Kombucha orzeźwiająca i dodająca energii. Lekko sfermentowany napój z czarnej herbaty z kulturami drożdży i bakteriami kwasu mlekowego, słodzony cukrem trzcinowym. Najlepiej smakuje schłodzony lub podany z plasterkami cytryny.

Składniki:
Napar z czarnej herbaty * 92% (woda pitna, czarna herbata *), cukier trzcinowy *, drożdże i bakterie kwasu mlekowego
* z upraw ekologicznych

Średnie wartości odżywcze w 100 g
Energia:
77 kJ / 19 kcal
Tłuszcze:
0 g
w tym kwasy nasycone beztłuszczowe:
0 g
Węglowodany:
4,6 g
w tym cukry:
4,6 g
Białka:
0 g
Sól:
0 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.