Zamówienia przyjmujemy także
telefonicznie, od poniedziałku do piątku
od 9 - 16 pod numerem telefonu:
+48 609 151 302
oraz pod adresem
biuro@e-maka.pl
2 x Panierka PANKO typu japońskiego
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
2 x Panierka PANKO typu japońskiego
PANKO to bułka tarta w stylu japońskim. Jest przygotowywana z miąższu białego chleba, bez dodatku skórki. Ma postać dość dużych płatków. Panko, podobnie jak klasyczną bułkę tartą, można wykorzystać do panierowania owoców morza, warzyw, ryb, serów lub jako spoiwo do farszów. Idealnie sprawdza się do smażenia na głębokim tłuszczu. Ma dużo większą chrupkość niż klasyczna bułka tarta. Pochłania też znacznie mniej tłuszczu i nadaje potrawom azjatyckiego charakteru. Potrawy przygotowane w PANKO są więc bardzo chrupiące i mniej kaloryczne.
Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, sól.
Reference:
Producent: Melvit
Bułka tarta "ANNA" Melvit 500g
Reference:
Producent: Prymat
Pakiet 5 sztuk panierki PANKO typu japońskiego.
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Wyjątkowa, precyzyjnie odmierzona mieszanka mąk i przypraw, gotowa do...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Wyjątkowa, precyzyjnie odmierzona mieszanka mąk i przypraw, gotowa do...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Tempura renomowanego producenta Ottogi to wyjątkowa, precyzyjnie odmierzona...
Reference:
Producent: Prymat
Panier do mięs, ryb, drobiu i warzyw to dodatek stosowany w każdej kuchni....
Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w...
Super cienki makaron nazywany potocznie sojowym jest popularnym składnikiem...
Wypróbuj gotowy słodko-pikantny sos chili taotao do pieczonych mięs, ryb,...