• Kategorie
  • PANKO panierka typu japońskiego PRYMAT 1kg

Brak towaru
22.14
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Brak towaru
Waga 1 kg
Zostaw telefon

PANKO to bułka tarta w stylu japońskim. Jest przygotowywana z miąższu białego chleba, bez dodatku skórki. Ma postać dość dużych płatków. Panko, podobnie jak klasyczną bułkę tartą, można wykorzystać do panierowania owoców morza, warzyw, ryb, serów lub jako spoiwo do farszów. Idealnie sprawdza się do smażenia na głębokim tłuszczu. Ma dużo większą chrupkość niż klasyczna bułka tarta. Pochłania też znacznie mniej tłuszczu i nadaje potrawom azjatyckiego charakteru. Potrawy przygotowane w PANKO są więc bardzo chrupiące i mniej kaloryczne.

Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, sól.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.