• Kategorie
  • Fasola kolorowa Adzuki TARGROCH 1000 g

Fasola Adzuki to roślina strączkowa z gatunku bobowatych, która w naszym kraju jest jeszcze mało popularna. Jej ziarna mają barwę czerwono-brązową, smak jest słodki z delikatną, orzechową nutą. Charakterystyczne czerwone ziarna fasoli Adzuki stanowią popularny składnik w daniach kuchni azjatyckiej.

Brak towaru
21.03
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Brak towaru
Waga 1 kg
Zostaw telefon

Fasola jest źródłem:

Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
Fosforu - pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i zębów.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.