Zamówienia przyjmujemy także
telefonicznie, od poniedziałku do piątku
od 9 - 16 pod numerem telefonu:
+48 609 151 302
oraz pod adresem
biuro@e-maka.pl
Tapioka to rodzaj kaszy wytwarzanej ze skrobi (mączki), która jest pozyskiwana z bulw manioku. Jest lekkostrawna i pożywna, nie zawiera glutenu i jest hipoalergiczna.
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Tapiokę wypłukać, namoczyć najlepiej w mleku ok. 20 minut. Następnie ugotować w tym samym płynie do miękkości na bardzo małym ogniu, cały czas mieszając.
Reference:
Producent: Melvit
Mąka orkiszowa typ 1450 otrzymywana jest z zapomnianej odmiany pszenicy –...
Reference:
Producent: Melvit
Mąka gryczana produkowana jest ziaren gryki, ma charakterystyczny wyrazisty...
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Mąka Poznańska typ 500 Stoisław wyprodukowana z wysokiej jakości,...
Reference:
Producent: PROBIO
Mąka kukurydziana o aromacie i smaku gorącego Meksyku.
Reference:
Producent: PROBIO
Reference:
Producent: PROBIO
Reference:
Producent: PROBIO
Biała mąka orkiszowa BIO na świąteczne wypieki.
Reference:
Producent: PROBIO
Reference:
Producent: PROBIO
Reference:
Producent: PROBIO
Idealna do nietypowych wypieków. Produkt bezglutenowy.
Reference:
Producent: PROBIO
Idealna do urozmaicenia swoich przepisów mąka bezglutenowa z czeskiego młyna.
Reference:
Producent: PROBIO
Biała mąka organiczna typ 450, idealna na świąteczne wypieki.
Reference:
Producent: PROBIO
Mąka pszenna pełnoziarnista BIO, typ 1850. Prosto z ekologicznego młyna...
Reference:
Producent: PROBIO
Reference:
Producent: PROBIO
Najwyższej jakości mąka o wyjątkowym aromacie oraz wysokich właściwościach...
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Mąka Poznańska typ 500 Stoisław wyprodukowana z wysokiej jakości,...
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Reference:
Producent: PROBIO
Pełnoziarnista mąka jęczmienna na puszyste naleśniki.
Tykwa należy do rodziny dyniowatych. Jej włókna są cięte w paski i zalewane...
Wodorosty Wakame to jeden z najważniejszych składników kuchni azjatyckich....
Do gulaszu, lecz świetnie nadaje się też do innych duszonych mięs.
Spośród ponad stu gatunków uprawianych grzybów, grzyb shiitake zajmuje...
Babka jajowata występuje w basenie Morza Śródziemnego, w północnej Afryce...