-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kategorie
- Ziarna - Swojska Piwniczka
- Przyprawy - Swojska Piwniczka
- Kasze, Ryż - Swojska Piwniczka
- Bakalie - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki - Swojska Piwniczka
- Suplementy Diety - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywności - Swojska Piwniczka
- Oleje - Swojska Piwniczka
- Mąki - Swojska Piwniczka
- Płatki, Mussli - Swojska Piwniczka
- Inne - Swojska Piwniczka
- Strączkowe - Swojska Piwniczka
- Zioła, Susze ziołowe, Herbaty - Swojska Piwniczka
- Kosmetyki - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywnośći - Swojska Piwniczka
- Masło Orzechowe - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki
- O Nas
- Nowości
- Bestsellery
- Blog
- Kontakt
- Oferta Hurtowa
- DROPSHIPPING
-
-
-
Kategorie
- Ziarna - Swojska Piwniczka
- Przyprawy - Swojska Piwniczka
- Kasze, Ryż - Swojska Piwniczka
- Bakalie - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki - Swojska Piwniczka
- Suplementy Diety - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywności - Swojska Piwniczka
- Oleje - Swojska Piwniczka
- Mąki - Swojska Piwniczka
- Płatki, Mussli - Swojska Piwniczka
- Inne - Swojska Piwniczka
- Strączkowe - Swojska Piwniczka
- Zioła, Susze ziołowe, Herbaty - Swojska Piwniczka
- Kosmetyki - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywnośći - Swojska Piwniczka
- Masło Orzechowe - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki
- O Nas
- Nowości
- Bestsellery
- Blog
- Kontakt
- Oferta Hurtowa
- DROPSHIPPING
-
- Kategorie
-
MELVIT Skrobia ziemniaczana 500 g
Skrobia ziemniaczana uzyskiwana jest z bulw ziemniaków. W procesie powstawania mąki następuje oddzielenie skrobi od pozostałych części ziemniaka, potem zostaje poddana procesom: płukania, oczyszczania, suszenia i odsiania. Połączona w wodą tworzy przeźroczystą, kleistą zawiesinę.
Wpisz swój e-mail |
Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||
Wysyłka w ciągu | 3 dni | ||||||
Cena przesyłki |
15
|
||||||
Dostępność | Brak towaru 0 szt. | ||||||
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | 5906827005400 |
EAN | 5906827005400 |
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
krobia ziemniaczana uzyskiwana jest z bulw ziemniaków. W procesie powstawania mąki następuje oddzielenie skrobi od pozostałych części ziemniaka, potem zostaje poddana procesom: płukania, oczyszczania, suszenia i odsiania. Połączona w wodą tworzy przeźroczystą, kleistą zawiesinę.
Mąka ma kolor śnieżnobiały łatwo jest ją zidentyfikować, po ściśnięciu w dłoni charakterystycznie „chrzęści".
Bardzo pozytywnie wpływa na ludzki organizm, łagodzi podrażnienia. Pomaga w leczeniu chorób układu pokarmowego - wykorzystywana jest przy zatruciach.
Skrobia ziemniaczana szczególnie ceniona jest przez alergików, którzy traktują ją jak leczniczy puder na podrażnia, doskonale pochłania wilgoć ze skóry.
Węglowodany złożone obecne w skrobi przekształcają się w organizmie w glukozę, która jest niezbędna dla właściwego funkcjonowania organizmu. Mąka ziemniaczana dostarcza dużą dawkę energii dzięki czemu przez dłuższy czas organizm nie odczuwa się potrzeby jedzenia.
Skrobia ziemniaczana ma bardzo szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonale nadaje się do przygotowania domowego kisielu, budyniu, klusek, ciast jest również świetnym zagęstnikiem do gulaszy i sosów.