Zamówienia przyjmujemy także
telefonicznie, od poniedziałku do piątku
od 9 - 16 pod numerem telefonu:
+48 609 151 302
oraz pod adresem
biuro@e-maka.pl
Mąka do makaronu Al Dente Primo Gusto z pszenicy durum.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Najlepszy makaron produkowany jest z twardej odmiany pszenicy o nazwie durum. Uzyskuje się z niej semolinę, która następnie służy do wytwarzania makaronu. Podczas gotowania makaron z semoliny nie rozgotowuje się i zachowuje kształt. Ma naturalny, lekko bursztynowy odcień. Dzięki swojej strukturze nie wchłania zbyt dużej ilości sosu, a jednocześnie doskonale się z nim łączy. Ponadto makaron z semoliny charakteryzuje się niskim indeksem glikemicznym, co sprawia, że dłużej uwalnia energię i utrzymuje uczucie sytości.
* - pola wymagane
Reference:
Producent: Melvit
Mąka orkiszowa typ 1450 otrzymywana jest z zapomnianej odmiany pszenicy –...
Reference:
Producent: Melvit
Mąka owsiana otrzymywana jest ze zmielonych ziaren Zastosowanie tej mąki w...
Reference:
Producent: PROBIO
Pełnoziarnista mąka jęczmienna na puszyste naleśniki.
Reference:
Producent: e-maka.pl
Mąka żytnia razowa 2000 5kg z Młyna w Bieszczadach
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Reference:
Producent: Melvit
Mąka owsiana otrzymywana jest ze zmielonych ziaren Zastosowanie tej mąki w...
Reference:
Producent: PROBIO
Idealna do nietypowych wypieków. Produkt bezglutenowy.
Reference:
Producent: Melvit
Reference:
Producent: Melvit
Mąka gryczana produkowana jest ziaren gryki, ma charakterystyczny wyrazisty...
Reference:
Producent: PROBIO
Biała mąka orkiszowa BIO na świąteczne wypieki.
Reference:
Producent: e-maka.pl
Mąka chlebowa 750 jest idealna na wszelkiego rodzaju jasne pszenne chleby a w...
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Reference:
Producent: Gellwe
Reference:
Producent: PROBIO
Biała mąka organiczna typ 450, idealna na świąteczne wypieki.
Reference:
Producent: e-maka.pl
Mąka pszenna typ 550 idealna na wszelkiego rodzaju jasne wypieki. Mąka...
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Mąka Poznańska typ 500 Stoisław wyprodukowana z wysokiej jakości,...
Reference:
Producent: Il Molino
Włoska mąka do przygotowywania pizzy i focacci
Reference:
Producent: Młyny Stoisław
Reference:
Producent: PROBIO
Mąka pszenna pełnoziarnista BIO, typ 1850. Prosto z ekologicznego młyna...
Mąka pszenna Dalachowska typu 480 to podstawa kuchni i wielu wypieków.