-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kategorie
- Ziarna - Swojska Piwniczka
- Przyprawy - Swojska Piwniczka
- Kasze, Ryż - Swojska Piwniczka
- Bakalie - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki - Swojska Piwniczka
- Suplementy Diety - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywności - Swojska Piwniczka
- Oleje - Swojska Piwniczka
- Mąki - Swojska Piwniczka
- Płatki, Mussli - Swojska Piwniczka
- Inne - Swojska Piwniczka
- Strączkowe - Swojska Piwniczka
- Zioła, Susze ziołowe, Herbaty - Swojska Piwniczka
- Kosmetyki - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywnośći - Swojska Piwniczka
- Masło Orzechowe - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki
- O Nas
- Nowości
- Bestsellery
- Blog
- Kontakt
- Oferta Hurtowa
- DROPSHIPPING
-
-
-
Kategorie
- Ziarna - Swojska Piwniczka
- Przyprawy - Swojska Piwniczka
- Kasze, Ryż - Swojska Piwniczka
- Bakalie - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki - Swojska Piwniczka
- Suplementy Diety - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywności - Swojska Piwniczka
- Oleje - Swojska Piwniczka
- Mąki - Swojska Piwniczka
- Płatki, Mussli - Swojska Piwniczka
- Inne - Swojska Piwniczka
- Strączkowe - Swojska Piwniczka
- Zioła, Susze ziołowe, Herbaty - Swojska Piwniczka
- Kosmetyki - Swojska Piwniczka
- Dodatki do Żywnośći - Swojska Piwniczka
- Masło Orzechowe - Swojska Piwniczka
- Cukry i słodziki
- O Nas
- Nowości
- Bestsellery
- Blog
- Kontakt
- Oferta Hurtowa
- DROPSHIPPING
-
- Kategorie
-
Kasza kuskus TARGROCH 1000 g
Kuskus od dawien dawna nazywany jest kaszą, jednak - co ciekawe - tak naprawdę bliżej mu do makaronu. Początkowo produkowany był z prosa, a nie tak jak obecnie z pszenicy. Jest silnie zakorzeniony w kulturze muzułmańskiej, a na całym świecie doceniany za uniwersalność. Swoją popularność zawdzięcza jednak przede wszystkim błyskawicznemu przygotowywaniu.
Wpisz swój e-mail |
Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||
Wysyłka w ciągu | 3 dni | ||||||
Cena przesyłki |
15
|
||||||
Dostępność | Brak towaru 0 szt. | ||||||
Waga | 1 kg |
Kod kreskowy | 5903229001634 |
EAN | 5903229001634 |
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
W krajach Maghrebu, z których pochodzi kuskus, te drobne, żółte ziarenka o średnicy 1 milimetra, stanowiły odpad, powstający podczas mielenia pszenicy. Obecnie dominują przemysłowe metody produkcji kuskusu, jednak w Afryce nadal zajęcie to wykonują kobiety w sposób ręczny. Muzułmanie chętnie dzielą się kuskusem, uznając go za symbol szczęścia i dostatku. Przygotowywana z niego potrawa o tej samej nazwie stanowi narodowe danie Marokańczyków.