Zamówienia przyjmujemy także
telefonicznie, od poniedziałku do piątku
od 9 - 16 pod numerem telefonu:
+48 609 151 302
oraz pod adresem
biuro@e-maka.pl
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny).
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.
Skład :
Kwasowość. : 5 %
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Ryż Koshihikari to japońska odmiana białego, kleistego ryżu short grain...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi.
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Pałeczki bambusowe do sushi 10 par
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Imbir marynowany jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Tajska pasta z tamaryndowca 114g Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę....
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Oshinko: słodka, marynowana, chrupiąca rzodkiew używana w Japonii do...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Wasabi używa się w Japonii głównie do sushi, sashimi i wszelkich potraw z...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Grzyby mun, znane również jako muer, to niezwykle popularny dodatek do potraw...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Imbir marynowany jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Grzyby Shiitake (plastry). Shiitake są idealnym dodatkiem do sushi
Reference:
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką....
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Papryka gochugaru grubo mielona 100g
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Cienkie listki alg są jednym ze składników sushi oraz japońskich kanapek...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Suszone wodorosty kombu kombu - Asia Kitchen 100 g
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Tajska pasta curry żółta 114g Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę....
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Tykwa należy do rodziny dyniowatych. Jej włókna są cięte w paski i zalewane...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Ryż jaśminowy Asia Kitchen to długoziarnisty ryżo charakterystycznym...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Sushi jest azjatycką potrawą uwielbianą na całym świecie. Równoważy...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Spośród ponad stu gatunków uprawianych grzybów, grzyb shiitake zajmuje...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Imbir marynowany jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Oshinko: słodka, marynowana, chrupiąca rzodkiew ( CAŁA ) używana w Japonii do...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Olej sezamowy -niezwykle wonny, wydajny i uniwersalny w zastosowaniu, stanowi...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Wodorosty Wakame to jeden z najważniejszych składników kuchni azjatyckich....
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni...
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji.
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Mata do sushi gruba 24cmx24cm
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Papryka gochugaru grubo mielona 500g
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Tajskie mleko kokosowe (86% kokosa) 400ml Zawartość tłuszczu: 17-19%
Reference:
Producent: Asia Kitchen
Imbir marynowany jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas...
Herbata expresowa ziołowa o smaku Rumianku
Suszone wodorosty kombu kombu - Asia Kitchen 100 g
Fasola biała drobna skrywa w sobie źródło łatwo przyswajalnego i...
Sos sojowy ciemny – naturalnie warzony, powstaje dzięki dodaniu karmelu do...