• Kategorie
  • RYŻ do SUSHI - KOSHIHIKARI Japoński Premium - 1kg Asia Kitchen

Ryż Koshihikari to japońska odmiana białego, kleistego ryżu short grain wysokiej jakości, która idealnie sprawdzi się do przyrządzania sushi oraz innych dań kuchni japońskiej.

Brak towaru
10.95
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Ryż Koshihikari to japońska odmiana białego, kleistego ryżu short grain wysokiej jakości, która idealnie sprawdzi się do przyrządzania sushi oraz innych dań kuchni japońskiej. Cechuje się drobnym, okrągłym ziarnem, które w trakcie gotowania znacznie zwiększa swoją objętość i nabiera kremowej, puszystej konsystencji. Dzięki dużej kleistości, odpowiednio przylega do arkuszy nori, a po uformowaniu dobrze trzyma nadany mu kształt.

Składniki : 

100% ziarna ryżu
Wartość odżywcza w 100g produktu : 
wartość energetyczna: 348kcal/1456kJ
tłuszcz: 0,9g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,3g
węglowodany: 78g
w tym cukry: <0,5g
białko: 6,1g
sól: <0,01mg
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.