• Kategorie
  • SOK Z TULSI I GILOY 1 L - SATTVA (FOODS)

Symbol: 5903794187573
Brak towaru
39.00
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Brak towaru
Waga 1.17 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
giloy (Tinospora cordifolia), bazylia święta (Ocimum sanctum), substancja konserwująca: benzoesan sodu.

OPIS
Suplement diety.
Sok z Giloy i Tulsi jest wytwarzany ze świeżo zbieranych ziół tradycyjną metodą, w celu wydobycia ich wartości odżywczych. Nie zawiera sztucznych barwników i aromatów.
Giloy wpływa pozytywnie na odporność organizmu. Bazylia święta wpływa pozytywnie na funkcje układu oddechowego i wspiera odporność.

ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
30 ml soku zmieszaj z 200 ml wody. Dodaj odrobinę miodu lub soli do smaku. Spożywać rano na czczo.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Produkt nie powinien być stosowany u dzieci, kobiet w ciąży i w trakcie laktacji. Osoby przyjmujące leki przed spożyciem powinny skonsultować się z lekarzem.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 30 ml.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowuj w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu butelki spożyj w ciągu 45 dni. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Kraj pochodzenia India
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 24.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 8.60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 8.60
Producent ZZZWYPRZEDAZ
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
Producent - nazwa i adres Bombay Bazaar Ashish Hinduja. Al.. Krakowska 61a. 05-090 Sękocin Nowy
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
SUPLEMENTY DIETY SUPLEMENTY DIETY
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.