- Kategorie
-
SOK Z KURKUMY NFC BIO 330 ml - BATOM
Nowość
Symbol:
5907709959989
33.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Duża dostępność 189 szt. |
Waga | 0.55 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5907709959989 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
sok z kurkumy* 99,1 %, sok z cytryn* 0,9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sok z kurkumy to doskonały dodatek do herbat i innych napojów oraz przyprawa do dań i sosów.
Przed otwarciem wstrząsnąć. Mętność i osad tworzą naturalne cząsteczki owoców.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 134 kJ / 32 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 6,3 g
w tym cukry: 1,1 g
Białko: 1,2 g
Sól: 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 10 dni.
sok z kurkumy* 99,1 %, sok z cytryn* 0,9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sok z kurkumy to doskonały dodatek do herbat i innych napojów oraz przyprawa do dań i sosów.
Przed otwarciem wstrząsnąć. Mętność i osad tworzą naturalne cząsteczki owoców.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 134 kJ / 32 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 6,3 g
w tym cukry: 1,1 g
Białko: 1,2 g
Sól: 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 10 dni.
Kraj pochodzenia:
Polska
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
15.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
Producent:
BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BATOM.PL Józef Leśniak 30-079 Kraków ul. Fieldorfa-Nila 17
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.