- Kategorie
-
RAVIOLI Z SEREM I SZPINAKIEM BIO 250 g - D`ANGELO
Symbol:
4005496224059
13.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Duża dostępność 165 szt. |
Waga | 0.3 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4005496224059 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): SER* (50 %) (RICOTTA* (25 %), SER górski* (20 %), SER owczy*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), MLEKO w proszku*, płatki ziemniaczane*, suszony szpinak* (6 %), olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy* (czosnek*, bazylia*, pieprz*), emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowo - szpinakowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1301 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 12 g
Sól: 1,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): SER* (50 %) (RICOTTA* (25 %), SER górski* (20 %), SER owczy*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), MLEKO w proszku*, płatki ziemniaczane*, suszony szpinak* (6 %), olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy* (czosnek*, bazylia*, pieprz*), emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowo - szpinakowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1301 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 12 g
Sól: 1,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
24.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
3.00
Masa netto (g):
250
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
14.50
Producent:
D'ANGELO (tortellini, makarony)
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.