• Kategorie
  • RAVIOLI Z POMIDORAMI I SEREM RICOTTA BIO 250 g - D`ANGELO

Symbol: 4005496224042
Brak towaru
14.00
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Brak towaru
Waga 0.3 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), RICOTTA* (20 %), suszone pomidory* (10 %), płatki ziemniaczane*, olej słonecznikowy*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), przyprawy* (bazylia*, oregano*, pieprz*), cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem pomidorowo - serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1258 kJ/298 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
w tym kwasy nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 9,1 g
Sól: 1,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj pochodzenia Niemcy
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 24.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 3.00
Masa netto (g) 250
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 120
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 14.50
Producent D'ANGELO (tortellini. makarony)
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
Producent - nazwa i adres D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.