- Kategorie
-
QUINOA BIAŁA (KOMOSA RYŻOWA) BEZGLUTENOWA BIO 450 g - NATURAVENA
Symbol:
5906750252681
16.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Duża dostępność 184 szt. |
Waga | 0.47 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5906750252681 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
Ekologiczna quinoa biała (komosa ryżowa) 100 %.
OPIS
Sposób przygotowania: zaleca się ziarno quinoa przelać gorącą wodą na drobnym sicie, następnie gotować w proporcji 1:2 (1 porcja quinoa na 2 porcje wody) ok. 25 min. Posolić pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1546 kJ/367 kcal
Tłuszcz 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 60 g
w tym cukry 6,8 g
Błonnik 7,2 g
Białko 14 g
Sól 0,09 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ekologiczna quinoa biała (komosa ryżowa) 100 %.
OPIS
Sposób przygotowania: zaleca się ziarno quinoa przelać gorącą wodą na drobnym sicie, następnie gotować w proporcji 1:2 (1 porcja quinoa na 2 porcje wody) ok. 25 min. Posolić pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1546 kJ/367 kcal
Tłuszcz 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 60 g
w tym cukry 6,8 g
Błonnik 7,2 g
Białko 14 g
Sól 0,09 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia:
Peru
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Masa netto (g):
450
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
360
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Producent:
NATURAVENA BIO
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Indie
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.