![E-MAKA.PL](/upload/zr895/logos//logo.png)
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA
![PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA](/images/zr895/14000-15000/PUDER-JABLKOWY-LIOFILIZOWANE-SPROSZKOWANE-JABLKO-BIO-40-g-HELPA_%5B14955%5D_480.jpg)
![PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA](/images/zr895/14000-15000/PUDER-JABLKOWY-LIOFILIZOWANE-SPROSZKOWANE-JABLKO-BIO-40-g-HELPA_%5B14955%5D_480.jpg)
Symbol:
5907222061671
16.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność |
Średnia dostępność
|
Waga | 0.07 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5907222061671 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Puder jabłkowy to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów!
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Puder jabłkowy to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów!
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia | Polska |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 1 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 22.50 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Masa netto (g) | 40 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.00 |
Producent | HELPA (kaszki) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Producent - nazwa i adres | HELPA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA. ŻABIA 40. 05-504 HENRYKÓW-UROCZE |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.