• PESTO BAZYLIOWE Z TOFU WEGAŃSKIE BIO 130 g - ALCE NERO

Symbol: 8009004811874
16.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.27 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
pasta bazyliowa* 43 % (bazylia* 39 %, olej słonecznikowy*,sól), olej słonecznikowy*,oliwa z oliwek extra virgin*, tofu* (10 %) (woda, SOJA*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), ORZECHY NERKOWCA*, sól, orzeszki piniowe* (0,9 %) (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wegańskie pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1903 kJ / 453 kcal
Tłuszcz - 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,7 g
Węglowodany - 3,4 g
w tym cukry - 2,3 g
Błonnik - 1,0 g
Białko - 3,5 g
Sól - 2,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Kraj pochodzenia:
Włochy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
8.70
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.60
Masa netto (g):
130
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.60
Producent:
ALCE NERO (włoskie produkty)
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.