• PASTA KREMOWA TOSKANA BEZGLUTENOWA BIO 140 g - ALLOS

10.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.29 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, woda, nasiona słonecznika*, papryka czerwona*, przecier z pomidorów* (6 %), sok cytrynowy z koncentratu*, syrop z agawy*, bakłażan (3 %), cukinia (3 %), sól morska, ocet jabłkowy*, sproszkowane białko z nasion słonecznika*, czosnek w proszku*, bazylia* (0,2 %), oregano* (0,2 %), rozmaryn* (0,1 %), pieprz biały* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pasta o intensywnym smaku warzyw.
Idealna do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1525 kJ / 369 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 5,5 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 3,6 g
Sól: 1,6 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
7.40
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.10
Masa netto (g):
140
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.10
Producent:
ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy), ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.