• Kategorie
  • OWOCE LIOFILIZOWANE MANGO BEZGLUTENOWE 15 g - CELIKO (FRUPP)

8.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.03 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
liofilizowane mango.

OPIS
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.
Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Opakowanie 15 g stanowi 1 porcję produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1659 kJ/396 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 83 g
Błonnik: 9,7 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,15 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
Kraj pochodzenia Polska
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 21.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 3.00
Masa netto (g) 15
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 90
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 11.60
Producent CELIKO (batony. galaretki. muffiny)
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
Producent - nazwa i adres Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.