- Kategorie
-
OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN BIO 750 ml - ALCE NERO
Symbol:
8009004500037
72.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Duża dostępność 302 szt. |
Waga | 1.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8009004500037 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
oliwa z oliwek extra virgin* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Oliwa z oliwek uzyskana jest bezpośrednio z oliwek wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 3478 kJ / 828 kcal
Tłuszcz - 92 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 14 g
W tym kwasy jednonienasycone - 68 g
W tym kwasy wielonienasycone - 9,2 g
Węglowodany - 0 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Należy przechowywać w chłodnym miejscu z dala od źródeł światła i ciepła.
oliwa z oliwek extra virgin* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Oliwa z oliwek uzyskana jest bezpośrednio z oliwek wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 3478 kJ / 828 kcal
Tłuszcz - 92 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 14 g
W tym kwasy jednonienasycone - 68 g
W tym kwasy wielonienasycone - 9,2 g
Węglowodany - 0 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Należy przechowywać w chłodnym miejscu z dala od źródeł światła i ciepła.
Kraj pochodzenia:
Włochy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
28.30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.70
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.70
Producent:
ALCE NERO (włoskie produkty)
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.