- Kategorie
-
OLEJ KOKOSOWY BEZWONNY BIO 1 L - BATOM


Symbol:
5907709954069
32.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 1.33 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5907709954069 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
olej kokosowy* rafinowany. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezzapachowy olej kokosowy (rafinowany). Odporny na wysokie temperatury: idealny do smażenia i pieczenia.
W kosmetyce używany do pielęgnacji włosów i skóry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3700 kJ/900 kcal
Tłuszcz: 99,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 91 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
UWAGA
W temperaturze ok. 25 ℃ olej staje się płynny, co nie zmienia jego właściwości.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym miejscu.
olej kokosowy* rafinowany. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezzapachowy olej kokosowy (rafinowany). Odporny na wysokie temperatury: idealny do smażenia i pieczenia.
W kosmetyce używany do pielęgnacji włosów i skóry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3700 kJ/900 kcal
Tłuszcz: 99,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 91 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
UWAGA
W temperaturze ok. 25 ℃ olej staje się płynny, co nie zmienia jego właściwości.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym miejscu.
Kraj pochodzenia:
Sri Lanka
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
17.70
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
9.80
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.80
Producent:
BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI, GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17, 31-209 KRAKÓW
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.