• Kategorie
  • OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA

21.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.43 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ/3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Kraj pochodzenia Holandia
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 19.20
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 5.80
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 120
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 5.80
Producent TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) Japonia
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.