• Kategorie
  • NAPÓJ OWSIANO - SOJOWY BARISTA BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 1 L - NATUMI

9.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 1.07 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
woda, pełnoziarnisty OWIES* (10 %), SOJA* (2 %), olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Świetna propozycja zarówno dla profesjonalnych baristów, jak i tych, którzy preferują spożywanie kawy w domowym zaciszu. Dzięki niemu uzyskasz aksamitną, delikatną piankę, która uczyni picie kawy jeszcze przyjemniejszym rytuałem. Napój do spieniania pozwoli Ci przygotować latte, czy cappuccino jak z ulubionej kawiarni. Za jego pomocą stworzysz także piękne, przyciągające oko latte art.
Produkt naturalnie bez laktozy. Nie nadaje się dla niemowląt.
Wstrząsnąć przed użyciem.
Produkt UHT. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 232 kJ/55 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 0,6 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 0,8 g
Węglowodany - 8,4 g
w tym cukry - 5,5 g
Błonnik - 0,3 g
Białko - 1,2 g
Sól - 0,13 g

UWAGA
W celu uzyskania idealnej pianki zaleca się schłodzenie napoju przed użyciem, a następnie spienianie do momentu uzyskania 60 stopni Celsjusza.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach chłodniczych.
Kraj pochodzenia Niemcy
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 20.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 7.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 120
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 7.00
Producent NATUMI (napoje i kremy roślinne)
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES NATUMI GMBH. GIERLICHSTR. 17. 53840 TROISDORF
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.