• Kategorie
  • MISO MUGI (PASTA Z SOI I JĘCZMIENIA) BIO 350 g - TERRASANA

40.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.55 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
nasiona SOI*, JĘCZMIEŃ*, woda, sól morska, Aspergillus Oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Niepasteryzowane miso z SOI i jęczmienia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 606 kJ/145 kcal
Tłuszcz - 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 9,5 g
w tym cukry - 5,6 g
Błonnik - 5,1 g
Białko - 11 g
Sól - 11 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj pochodzenia Holandia
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 8.80
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 8.50
Masa netto (g) 350
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 8.50
Producent TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) Japonia
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
Producent - nazwa i adres TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.