• Kategorie
  • MISO HATCHO (PASTA SOJOWA Z JĘCZMIENIEM) BIO 300 g - LIMA

30.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.31 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1029 kJ/247 kcal
Tłuszcz - 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,1 g
Węglowodany - 7,3 g
w tym cukry - 0,8 g
Błonnik - 8,8 g
Białko - 23 g
Sól - 8,8 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Kraj pochodzenia Japonia
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 16.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 13.50
Masa netto (g) 300
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 146
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 5.00
Producent LIMA (makrobiotyka. kawy zbożowe. musli)
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) Japonia
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
Producent - nazwa i adres LIMA N.V.. GROENDREEF 101. 9880 AALTER
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.