• MIESZANKA NA CIASTO NA PIZZĘ BIO 250 g - AMYLON

9.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.3 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka PSZENNA pełnoziarnista* 97 %, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość torebki wsypać do miski, wlać 150 ml zimnej wody i wyrobić ciasto. Odstawić na ok. 5 minut, do wyrośnięcia. Ciasto wyłożyć na blachę posmarowaną tłuszczem lub wyłożoną papierem do pieczenia. Rękami posypanymi mąką uformować ciasto na placek a następnie rozprowadzić po nim sos pomidorowy, dodać plastry szynki, warzywa, SER lub inne dodatki według uznania. Piec w uprzednio nagrzanym piekarniku w temperaturze 225°C przez ok. 12-15 minut. Przy pieczeniu należy wziąć pod uwagę wcześniejsze doświadczenia ze swoim piekarnikiem.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu sypkiego
Wartość energetyczna: 1584 kJ / 375 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 71 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 13 g
Sól: 1,82 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem.

Kraj pochodzenia:
Czechy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
18.20
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
3.40
Masa netto (g):
250
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Producent:
AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.