- Kategorie
-
MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF
Symbol:
4015637824130
17.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Duża dostępność 65 szt. |
Waga | 0.46 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4015637824130 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* (15 %) (surowy cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* (8 %), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego MASŁA, 2 jajkami i 100 ml MLEKA, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut.
CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba świętojańskiego lub mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1667 kJ/394 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,19 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SOJĘ, ORZECHY i nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* (15 %) (surowy cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* (8 %), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego MASŁA, 2 jajkami i 100 ml MLEKA, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut.
CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba świętojańskiego lub mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1667 kJ/394 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,19 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SOJĘ, ORZECHY i nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
21.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
400
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00
Producent:
BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BAUCK GMBH, DUHENWEITZ 4, 29571 ROSCHE
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.