-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
MASŁO KLAROWANE GHEE BIO 425 g - BIO PLANET
Symbol:
5903900362061
61.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Duża dostępność 111 szt. |
Waga | 0.67 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5903900362061 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
Bezwodny tłuszcz MLECZNY (z MASŁA*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
MASŁO klarowane polecamy do pieczenia, duszenia, smażenia lub jako dodatek do potraw w celu wzmocnienia smaku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3751 kJ / 896 kcal
Tłuszcz: 99,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 65 g
Węglowodany: 0,1 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2 °C do + 6 °C.
Bezwodny tłuszcz MLECZNY (z MASŁA*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
MASŁO klarowane polecamy do pieczenia, duszenia, smażenia lub jako dodatek do potraw w celu wzmocnienia smaku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3751 kJ / 896 kcal
Tłuszcz: 99,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 65 g
Węglowodany: 0,1 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2 °C do + 6 °C.
Kraj pochodzenia | Polska |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 1 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
Masa netto (g) | 425 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
Producent | BIO PLANET - seria INNE |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Producent - nazwa i adres | BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.