-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
MANGO SUSZONE BIO 40 g - PUFFINS
Symbol:
5901685101882
16.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Średnia dostępność 24 szt. |
Waga | 0.05 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5901685101882 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
mango* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Puffins to chrupiące owoce w zaskakująco nowej, lekkiej formie. Dzięki unikatowej technologii suszenia próżniowego Puffing zachowaliśmy naturalną słodycz dojrzałych owoców i ich wartości odżywcze.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1471 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 82 g
w tym cukry: 72 g
Białko: 3 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
mango* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Puffins to chrupiące owoce w zaskakująco nowej, lekkiej formie. Dzięki unikatowej technologii suszenia próżniowego Puffing zachowaliśmy naturalną słodycz dojrzałych owoców i ich wartości odżywcze.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1471 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 82 g
w tym cukry: 72 g
Białko: 3 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia | Polska |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 1 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 22.50 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Masa netto (g) | 40 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.00 |
Producent | PUFFINS (owoce suszone próżniowo) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Burkina Faso |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Producent - nazwa i adres | MICROFOOD S.A.. BOLESŁAWA ŚMIAŁEGO 1. 63-500 OSTRZESZÓW |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.