• MAKRELA FILETY W BIO SOSIE POMIDOROWYM 120 g (90 g) - PAN DO MAR

15.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.15 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
filety z MAKRELI 75 %, pomidor* 14 %, oliwa z oliwek extra virgin* 6 %, cebula*, czosnek*, sól morska. (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.

OPIS
Filety z makreli (atlantyckiej i kolias) w sosie pomidorowym. MAKRELA atlantycka (Scomber scombrus)/MAKRELA kolias (Scomber colias) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska.
Produkt sterylizowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 592 kJ/142 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 4,3 g
w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,4 g
Węglowodany: <2,0 g <br/>wtym cukry: <1,0 g <br/>Błonnik: <1,0 g<br/>Białko: 16,3 g
Sól: 0,7 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni
Kraj pochodzenia:
Hiszpania
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
3.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Masa netto (g):
120
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Producent:
PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Hiszpania
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Certyfikaty inne:
Zrównoważone rybołówstwo
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ANTONIO PÉREZ LAFUENTE, S.A. , C/ XUNQUEIRA 3, 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.