• Kategorie
  • MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) NITKA BIO 400 g - BABALSCY

Brak towaru
8.00
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Brak towaru
Waga 0.41 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
100 % mąka ŻYTNIA razowa* typ 2000, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makarony w połączeniu z warzywami, chudym mięsem, czy rybą stanowi dobrze zbilansowany posiłek. Dzięki takiemu połączeniu, białko zawarte w makaronie jest lepiej przyswajane przez organizm.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 4 litry wody. Wrzucić do wrzątku zawartość opakowania i dodać sól do smaku. Po 5-10 min makaron odcedzić.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1479 kJ/350 kcal
Tłuszcz: 1,49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 10 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,025 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Kraj pochodzenia Polska
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 20.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 7.00
Masa netto (g) 400
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 12.00
Producent ZZZWYPRZEDAZ
Producent - nazwa i adres WYTWÓRNIA MAKARONU BIO ALEKSANDRA BABALSKA. POKRZYDOWO 139. 87-312 POKRZYDOWO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.