![E-MAKA.PL](/upload/zr895/logos//logo.png)
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) WARKOCZ 250 g - BARTOLINI
![MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) WARKOCZ 250 g - BARTOLINI MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) WARKOCZ 250 g - BARTOLINI](/images/zr895/13000-14000/MAKARON-PROTEINOWY-Z-SOCZEWICY-CZERWONEJ-WARKOCZ-250-g-BARTOLINI_%5B13544%5D_480.jpg)
![MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) WARKOCZ 250 g - BARTOLINI MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) WARKOCZ 250 g - BARTOLINI](/images/zr895/13000-14000/MAKARON-PROTEINOWY-Z-SOCZEWICY-CZERWONEJ-WARKOCZ-250-g-BARTOLINI_%5B13544%5D_480.jpg)
Symbol:
5901902002596
8.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.32 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5901902002596 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
100 % mąka z soczewicy czerwonej.
OPIS
Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego.
Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.
Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana dieta.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al dente 4 minuty (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1477 kJ/348 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 26 g
Sól: 0,01 g
Zawartość składników w 100 g ugotowanego produktu
Błonnik: 4,0 g
Żelazo: 3,7 mg (26 %)**
Mangan: 0,47 mg (24 %)**
Miedź: 0,43 mg (43 %)**
Kwas foliowy: 61,3 mcg (31 %)**
Tiamina: 0,18 mg (16 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
100 % mąka z soczewicy czerwonej.
OPIS
Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego.
Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.
Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana dieta.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al dente 4 minuty (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1477 kJ/348 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 26 g
Sól: 0,01 g
Zawartość składników w 100 g ugotowanego produktu
Błonnik: 4,0 g
Żelazo: 3,7 mg (26 %)**
Mangan: 0,47 mg (24 %)**
Miedź: 0,43 mg (43 %)**
Kwas foliowy: 61,3 mcg (31 %)**
Tiamina: 0,18 mg (16 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Kraj pochodzenia | Polska |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 1 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 22.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Masa netto (g) | 250 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Producent | BARTOLINI (makarony) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Producent - nazwa i adres | PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. HUGONA KOŁŁĄTAJA 44. 05-402 OTWOCK |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.