- Kategorie
-
MĄKA PSZENNA TYP 500 BIO 1 kg - NATURAVENA
Symbol:
5902367406592
9.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Średnia dostępność 36 szt. |
Waga | 1.02 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5902367406592 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka PSZENNA typ 500
OPIS
Ekologiczna Mąka PSZENNA typ 500 jest wytwarzana tradycyjnymi metodami.
Mąka jasna idealna do wypieku chleba, można stosować ją również do zagęszczania sosów lub przyrządzania zasmażek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1470 kJ/347 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
Węglowodany 72 g
w tym cukry 0,2 g
Błonnik 2,3 g
Białko 11 g
Sól 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE,NASIONA SEZAMU, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
ekologiczna mąka PSZENNA typ 500
OPIS
Ekologiczna Mąka PSZENNA typ 500 jest wytwarzana tradycyjnymi metodami.
Mąka jasna idealna do wypieku chleba, można stosować ją również do zagęszczania sosów lub przyrządzania zasmażek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1470 kJ/347 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
Węglowodany 72 g
w tym cukry 0,2 g
Błonnik 2,3 g
Białko 11 g
Sól 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE,NASIONA SEZAMU, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia:
Polska
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Masa netto (g):
1000
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Producent:
NATURAVENA BIO
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.