• Kategorie
  • KREM MIGDAŁOWY BIO 250 g - RAPUNZEL

36.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.43 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
MIGDAŁY* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Naturalny mus wyłącznie z ekologicznych lekko prażonych migdałów. W temperaturze pokojowej nabiera delikatnej kremowej konsystencji, która doskonale komponuje się ze świeżym pieczywem. Może być stosowany zamiast tradycynego MASŁA czy margaryny. Polecamy również do sosów, dressingów, sałatek, wypieków, deserów, musli czy jogurtu.
Produkt wegański.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2680 kJ/649 kcal
Tłuszcz - 57 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,5 g
Węglowodany - 5 g
w tym cukry - 3,9 g
Błonnik - 9,3 g
Białko - 23 g
Sól - 0,01 g
Witamina E - 17 mg (142 %)**
Wapń - 295 mg (37 %)**
Magnez - 236 mg (63 %)**
Żelazo - 4,1 mg (29 %)**
(**dzienna referencyjna wartość spożycia)

UWAGI
Rozwarstwienie musu jest zjawiskiem naturalnym

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, ŁUBIN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Konsystencja jest zależna od temperatury przechowywania.
Temperatura pokojowa - konsystencja kremowa.
Temperatura chłodnicza - konsystencja stała.
Kraj pochodzenia Niemcy
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 9.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 7.00
Masa netto (g) 250
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 7.00
Producent RAPUNZEL (kremy orzechowe. ketchupy. czekolady)
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) -
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
Producent - nazwa i adres RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRABE 1. D-87764 LEGAU
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.