- Kategorie
-
KONCENTRAT POMIDOROWY 22 % BEZGLUTENOWY BIO 200 g - ZWERGENWIESE
Symbol:
4019736000754
9.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Duża dostępność 1142 szt. |
Waga | 0.37 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4019736000754 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
przecier pomidorowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość ekstraktu 22 %.
OPIS
Koncentrat z ekologicznych pomidorów stanowi doskonałą podstawę wszelkich sosów, zup czy pizzy.
Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 292 kJ/69 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 11 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 3,9 g
Sól: 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
przecier pomidorowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość ekstraktu 22 %.
OPIS
Koncentrat z ekologicznych pomidorów stanowi doskonałą podstawę wszelkich sosów, zup czy pizzy.
Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 292 kJ/69 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 11 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 3,9 g
Sól: 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
7.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Masa netto (g):
200
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Producent:
ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy), ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.