- Kategorie
-
FURIKAKE (MIESZANKA SEZAMU I ALG MORSKICH) BIO 100 g - TERRASANA
Symbol:
8713576473629
24.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Duża dostępność 165 szt. |
Waga | 0.27 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8713576473629 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
czarny i biały SEZAM* (częściowo prażone), algi aosa*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Furikake to pyszna, chrupiąca mieszanka SEZAMU i japońskich alg morskich. W Japonii jest często używane do ryżu, sałatek, ryby lub do domowego sushi.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2668 kJ/645 kcal
Tłuszcz - 55,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 7,2 g
Węglowodany - 6,3 g
w tym cukry - 0,8 g
Błonnik - 6,3 g
Białko - 21,0 g
Sól - 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
czarny i biały SEZAM* (częściowo prażone), algi aosa*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Furikake to pyszna, chrupiąca mieszanka SEZAMU i japońskich alg morskich. W Japonii jest często używane do ryżu, sałatek, ryby lub do domowego sushi.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2668 kJ/645 kcal
Tłuszcz - 55,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 7,2 g
Węglowodany - 6,3 g
w tym cukry - 0,8 g
Błonnik - 6,3 g
Białko - 21,0 g
Sól - 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia:
Holandia
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Masa netto (g):
100
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.