• CZEKOLADA MLECZNA Z MIGDAŁAMI BIO 100 g - RAPUNZEL

16.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.11 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy Cristallino*, MLEKO pełne w proszku* (22 %), tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY* (18 %), masa kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa min. 34 %

OPIS
MIGDAŁY oraz wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i aromat.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2440 kJ/587 kcal
Tłuszcz - 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 19 g
Węglowodany - 42 g
w tym cukry - 39 g
Błonnik - 3,7 g
Białko - 11 g
Sól - 0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.50
Masa netto (g):
100
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Producent:
RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.