• CZEKOLADA MLECZNA PROTEINOWA LATTE Z BIAŁKIEM WPC BEZ DODATKU CUKRÓW 65 g - COCOA

18.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.07 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
tłuszcz kakaowy, białko serwatkowe (z MLEKA) 19 %, substancja słodząca: erytrytol, MLEKO pełne w proszku, ziarno kakaowca, kawa 1 %, naturalne aromaty. Masa kakaowa minimum 41 %.

OPIS
Czekolada proteinowa o subtelnym smaku latte - kremowa czekolada, która zawiera aż 21% białka!
BEZ DODANEGO CUKRU: Produkt słodzony erytrytolem, uważany za najzdrowszy słodzik, z niskim indeksem glikemicznym (IG=0).
BEZ OLEJU PALMOWEGO: W naszych produktach nie znajdziesz oleju palmowego.
NISKI indeks glikemiczny pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie.
RAW, czyli SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze oraz zachowuje całą gamę składników odżywczych. 
SOY FREE - produkt jest wolny od SOI i jej przetworów.
 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2140 kJ / 509 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 10 g
w tym poliole: 19 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 21 g
Sól: 0,23 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia:
Polska
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
17.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
Masa netto (g):
65
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.20
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Surovital M.Rendak K.szwed s.c.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.