• CZEKOLADA GORZKA Z KRUSZONYMI ZIARNAMI KAWY ESPRESSO BIO 100 g - MEYBONA

Symbol: 4010139181057
17.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.12 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy nierafinowany*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, ziarna kawy espresso* (5 %), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa min. 52 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2305 kJ/554 kcal
Tłuszcz: 37,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,1 g
Węglowodany: 45,7 g
w tym cukry: 42,6 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN (PSZENICA), MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), MIGDAŁY i ORZECHY LASKOWE

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Chronić przed ciepłem.
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
Masa netto (g):
100
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Producent:
ECOFINIA GMBH, MEYBONA (czekolady)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Meybona Schokoladenfabrik Meyerkamp GmbH & Co. KG Alter Postweg 255 D-32584 Löhne Germany
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.