-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
-
CZEKOLADA GIANDUJA Z KAWAŁKAMI PIERNIKA I KARMELU BIO 100 g - VIVANI (PRODUKT SEZONOWY)
Symbol:
4044889004694
14.00
| Opinie | |
| Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
| Cena przesyłki | 15 |
| Dostępność |
Duża dostępność
|
| Waga | 0.11 kg |
| Kod kreskowy | |
| EAN | 4044889004694 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
| Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy nierafinowany*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 17 %, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, pierniki* 9 % (mąka z PSZENICY ORKISZ*, nierafinowany cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, karmelowy syrop cukrowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy*), chrupki cynamonowe* 4,5 % (cukier trzcinowy nierafinowany*, syrop glukozowy*, tłuszcz MLECZNY*, cynamon*, sól morska), pełne MLEKO w proszku*, przyprawa do piernika*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa: minimum 32 %.
OPIS
Gianduja powstała w XIX wieku, gdy Napoleon Bonaparte ograniczył brytyjskie dostawy do portów pod francuską kontrolą.
Czekolada ta spisze się jako popołudniowe łakocie, które zjednoczą całą rodzinę. Tabliczka czekolady to znakomity pretekst do nawet krótkiej rozmowy z bliskimi. Ponadto zapewniamy, że raczej ciężko będzie się oderwać od stołu, nim cała tabliczka nie zniknie!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2278 kJ/544 kcal
Tłuszc: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 43 g
Białko: 6,4 g
Sól: 0,07 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać z dala od ciepła.
cukier trzcinowy nierafinowany*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 17 %, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, pierniki* 9 % (mąka z PSZENICY ORKISZ*, nierafinowany cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, karmelowy syrop cukrowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy*), chrupki cynamonowe* 4,5 % (cukier trzcinowy nierafinowany*, syrop glukozowy*, tłuszcz MLECZNY*, cynamon*, sól morska), pełne MLEKO w proszku*, przyprawa do piernika*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa: minimum 32 %.
OPIS
Gianduja powstała w XIX wieku, gdy Napoleon Bonaparte ograniczył brytyjskie dostawy do portów pod francuską kontrolą.
Czekolada ta spisze się jako popołudniowe łakocie, które zjednoczą całą rodzinę. Tabliczka czekolady to znakomity pretekst do nawet krótkiej rozmowy z bliskimi. Ponadto zapewniamy, że raczej ciężko będzie się oderwać od stołu, nim cała tabliczka nie zniknie!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2278 kJ/544 kcal
Tłuszc: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 43 g
Białko: 6,4 g
Sól: 0,07 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać z dala od ciepła.
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
15.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
0.90
Masa netto (g):
100
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.80
Producent:
VIVANI (czekolady, batony, kakao instant)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
EcoFinia GmbH, Diebrocker Str. 17, 32051 Herford Germany
Orientacyjny termin przydatności:
31.10.2026
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.