![E-MAKA.PL](/upload/zr895/logos//logo.png)
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
BISZKOPTY W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 80 g - GLUTENEX
![BISZKOPTY W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 80 g - GLUTENEX BISZKOPTY W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 80 g - GLUTENEX](/images/zr895/16000-17000/BISZKOPTY-W-CZEKOLADZIE-BEZ-DODATKU-CUKROW-BEZGLUTENOWE-80-g-GLUTENE_%5B16006%5D_480.jpg)
![BISZKOPTY W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 80 g - GLUTENEX BISZKOPTY W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 80 g - GLUTENEX](/images/zr895/16000-17000/BISZKOPTY-W-CZEKOLADZIE-BEZ-DODATKU-CUKROW-BEZGLUTENOWE-80-g-GLUTENE_%5B16006%5D_480.jpg)
Symbol:
5901866001062
10.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.08 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5901866001062 |
Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
czekolada bez dodatku cukrów (61 %) [substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika) i polirycynooleinian poliglicerolu, ekstrakt wanilii] - masa kakaowa minimum 49 %; JAJA, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: maltitol, skrobia PSZENNA bezglutenowa, skrobia ryżowa, emulgatory: estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; proszek do pieczenia bezglutenowy (regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana), substancja zagęszczająca: sól sodowa karboksymetylocelulozy, guma celulozowa.
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1762 kJ/424 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,22 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY ziemne, SOJĘ, MLEKO, ORZECHY i sezam.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze nie wyższej niż 20°C
czekolada bez dodatku cukrów (61 %) [substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika) i polirycynooleinian poliglicerolu, ekstrakt wanilii] - masa kakaowa minimum 49 %; JAJA, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: maltitol, skrobia PSZENNA bezglutenowa, skrobia ryżowa, emulgatory: estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; proszek do pieczenia bezglutenowy (regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana), substancja zagęszczająca: sól sodowa karboksymetylocelulozy, guma celulozowa.
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1762 kJ/424 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,22 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY ziemne, SOJĘ, MLEKO, ORZECHY i sezam.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze nie wyższej niż 20°C
Kraj pochodzenia | Polska |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 1 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 20.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.50 |
Masa netto (g) | 80 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.50 |
Producent | GLUTENEX (chleby. ciastka. makarony) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Producent - nazwa i adres | Glutenex sp z o.o. Sady. ul. Ludowa 6. 62-080 Tarnowo Podgórne |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.