Bezgluten Biszkopty Języczki bezglutenowe to delikatnie słodkie, mięciutkie ciasteczka. Bezgluten Biszkopty Języczki bezglutenowe są produktem doskonałym do kawy, na podwieczorek czy jako dodatek do wypieków.
Składniki: jaja, skrobia kukurydziana, cukier, skrobia ziemniaczana, błonnik bambusowy, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; substancja zagęszczająca: guma guar.
Informacje dla alergików: produkt zawiera jaja. Na zakładzie konfekcjonowane są: jaja i produkty pochodne; skrobia pszenna bezglutenowa; soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne; nasiona sezamu i produkty pochodne; łubin i produkty pochodne; dwutlenek siarki i siarczany, orzechy ziemne.