• Kategorie
  • BATON Z NADZIENIEM KOKOSOWYM W POLEWIE Z MLECZNEJ CZEKOLADY COCOS CREME BIO 22 g - RAPUNZEL

Brak towaru
5.00
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Brak towaru
Waga 0.03 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO w proszku pełne* (12 %), kokos* (12%), olej palmowy*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2547 kJ/613 kcal
Tłuszcz - 45,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 31,9 g
Węglowodany - 44,6 g
w tym cukry - 43,6 g
Błonnik - 2,6 g
Białko - 5,2 g
Sól - 0,18 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY LASKOWE i MIGDAŁY

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
Masa netto (g):
22
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
Producent:
RAPUNZEL (kremy orzechowe. ketchupy. czekolady)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRABE 1. D-87764 LEGAU
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.