• Kategorie
  • BATON LIOFILIZOWANY MALINOWY BEZGLUTENOWY 10 g - CELIKO (FRUPP)

4.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.02 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
maliny (32 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B - patrz przy numerze partii).

OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 39 g
Błonnik: 36 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,02 g

Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Kraj pochodzenia Polska
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 5.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 2.00
Masa netto (g) 10
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 90
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 5.00
Producent CELIKO (batony. galaretki. muffiny)
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
Producent - nazwa i adres Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.