• Kategorie
  • AGAR BIO 60 g - BATOM

27.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.07 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM.
Kraj pochodzenia Polska
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 18.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 2.00
Masa netto (g) 60
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 11.00
Producent BATOM (dżemy. soki. kompoty. czystek)
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) Hiszpania
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
Producent - nazwa i adres BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI. GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17. 31-209 KRAKÓW
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.