-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
SZYNKA DOJRZEWAJĄCA (JAMON SERRANO BELLOTA) BIO 70 g - PRIMAVERA (MONTANERA)
Nowość
Symbol:
8020819000383
Wpisz swój e-mail |
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.12 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8020819000383 |
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
ekologiczna szynka wieprzowa, sól morska.
OPIS
Szynka surowa, dojrzewająca 30 miesięcy.
Światowej klasy szynka o niepowtarzalnym smaku. Ma wielki międzynarodowy prestiż i jest powszechnie ceniona jako produkt delikatesowy dla smakoszy. Sekret jej wyjątkowego smaku tkwi przede wszystkim w zrównoważonej diecie przeznaczonych na ubój świń rasy iberyjskiej. Ten, następuje po osiągnięciu przez świnie iberyjskie wieku pomiędzy 14 i 18 miesiącem życia. Przypada to na okres zimowy, zaraz po etapie w którym gwałtownie przybierają na swojej masie. W okresie jesiennym, nazywanym montanera, świnie iberyjskie głównie odżywiają się żołędziami. Mogą być również dokarmiane zbożami lub certyfikowanymi paszami zbożowymi.
Jej wyjątkowość tkwi również w czasie leżakowania, który wynosi 30 miesięcy! Hiszpańska szynka Jamon dojrzewa tak długo właśnie po to, aby zachwycać koneserów swoimi wyjątkowymi aromatami.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 977 kJ/233 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 29 g
Sól: 5,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze max. 7°C
ekologiczna szynka wieprzowa, sól morska.
OPIS
Szynka surowa, dojrzewająca 30 miesięcy.
Światowej klasy szynka o niepowtarzalnym smaku. Ma wielki międzynarodowy prestiż i jest powszechnie ceniona jako produkt delikatesowy dla smakoszy. Sekret jej wyjątkowego smaku tkwi przede wszystkim w zrównoważonej diecie przeznaczonych na ubój świń rasy iberyjskiej. Ten, następuje po osiągnięciu przez świnie iberyjskie wieku pomiędzy 14 i 18 miesiącem życia. Przypada to na okres zimowy, zaraz po etapie w którym gwałtownie przybierają na swojej masie. W okresie jesiennym, nazywanym montanera, świnie iberyjskie głównie odżywiają się żołędziami. Mogą być również dokarmiane zbożami lub certyfikowanymi paszami zbożowymi.
Jej wyjątkowość tkwi również w czasie leżakowania, który wynosi 30 miesięcy! Hiszpańska szynka Jamon dojrzewa tak długo właśnie po to, aby zachwycać koneserów swoimi wyjątkowymi aromatami.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 977 kJ/233 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 29 g
Sól: 5,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze max. 7°C
Kraj pochodzenia | Włochy |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 1 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 25.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 2.50 |
Masa netto (g) | 70 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.00 |
Producent | PRIMAVERA (wędliny wieprzowe) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent - nazwa i adres | SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA. VIA SAN GIOVANNI 16/A. 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Produkt chłodniczy | tak |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.